VACATURE: Medewerker Agrarisch Loonbedrijf

Ben jij recht door zee, maar rij je liever over land? En zit jij liever op een tractor dan achter een beeldscherm? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Je komt bij Hoeymakers & Kellenaers terecht in een gezellig team, waar er hard gewerkt en hard gelachen wordt. Dat vinden wij beide even belangrijk. Wij zijn een écht loonbedrijf dat betekent:

  • dat je werkt in verschillende sectoren met afwisselende werkzaamheden

  • dat je op moderne landbouwvoertuigen rijdt en niet in vrachtwagens

Daarvoor ben je immers loonwerker geworden.

Hoeymakers & Kellenaers staat voor service en kwaliteitswerk, maar waar wij het meest trots op zijn is dat onze klanten weten dat ze van ons op aankunnen. Dat is de reden waarom wij sommige van hen als sinds de oorlog mogen helpen. Wij vinden het daarom ontzettend belangrijk dat jij altijd 100% eerlijk bent en dat voor jou afspraak ook echt afspraak is.

Verder heb je een streepje voor als sleutelen voor jou een hobby is en Claas jouw favoriete merk is. Een echte Fendt rijdt immers op een Claas.

Ben jij enthousiast geworden van deze vacature en van ons bedrijf? Bel dan met Twan: 06-53227906 of Peter: 06-25055745 of stuur een mail naar info@hoeymakers-kellenaers.nl. Nog beter? Kom gewoon eens langs om kennis te maken.

Publicatiedatum:

16-11-2018 17:30