Overlijdensbericht

Met groot verdriet vermelden wij dat Jac Kellenaers (vader van Peter) helaas in de vroege ochtend van 19 november jl. op 92-jarige leeftijd is overleden.

Jac heeft het loonbedrijf in 1943 opgericht en is maar liefst tot en met zijn 90e levensjaar druk bezig geweest met zijn favoriete hobby: het persen van kleine hooibalen.

De uitvaart van Jac vindt plaats op 26 november in Hegelsom. Jac zal dan voor de laatste keer een ritje maken met zijn tractor en hooipers via de Bosstraat en de Kruisstraat om naar de Heilige Hubertuskerk te worden gereden.

Mocht u graag persoonlijk afscheid willen nemen van Jac, dan kan dit tot en met woensdag 25 november, graag van te voren even bellen.

Vanwege de tijd waarin wij nu leven omtrent het coronavirus wordt er geen avondwake gehouden. De uitvaart is alléén voor genodigden op 26 november om 10.30 uur in de kerk in Hegelsom.

Mocht u de dienst willen volgen via een livestream, is dit mogelijk door de website www.jac-kellenaers.nl te bezoeken. De livestream zal op 26 november om 10.25 uur live gaan.

Publicatiedatum:

22-11-2020 15:58