Zaaien

 

Afrikanen zaaien

De tagetes (afrikaantjes) worden gezaaid met een pneumatische mistral PMS3000/32 zaaimachine voorzien van sicma rotorkopeg.
Dit wordt veelal gedaan voor grondontsmetting. Wij zaaien met een trekker voorzien van GPS en brede ballonbanden voor minder insporing. Wij kunnen dit compleet van het zaaien tot en met het spuiten voor u verzorgen.


Bietenzaaien

Het bietenzaaien wordt verzorgd in samenwerking met Gebr. de Boer. Hun zaaien met een 12-rijige bietenzaaimachine met GPS.
Wij blijven wel het aanspreekpunt voor u.


Granen zaaien

De granen zaaien we met een Pneumatische mistral PMS3000/32 zaaimachine voorzien van sicma rotorkopeg met bandenpakker en brede ballonbanden voor minder insporing.  Dit is voor een goede bereiding van het zaaibed.  


Graszaaien

Het gras zaaien we met een Pneumatische mistral PMS3000/32 zaaimachine voorzien van sicma rotorkopeg met bandenpakker en brede ballonbanden voor minder insporing.  Dit is voor een goed en vlak zaaibed te creëren.

 


Groenbemester zaaien

Groenbemester zaaien we met een pneumatische mistral PMS3000/32 zaaimachine voorzien van sicma rotorkopeg.  We kunnen alle zaden zaaien van 4 tot 500 kg met GPS.


Maïszaaien

Wij beschikken over een Kuhn 8-rijige maïszaaimachine voorzien van GPS en sectieaansturing. Er kan ook tegelijkertijd  kunstmest bij gestrooid worden.

Ook beschikken wij over een 6-rijige Monosem maïszaaimachine waar ook tegelijkertijd kunstmest bijgestrooid kan worden.

Wij kunnen voor u de maïszaad leveren. U bepaalt zelf welk ras u graag heeft en wij kunnen u hierin ook adviseren wat de beste keuze is voor uw grond, vee etc.

Herinzaai maïsland

Voor de herinzaai van uw maïsland beschikken wij over een grote schijfeg van 3 mtr. breed.

Deze zware machine kan alle maïsstoppels goed inwerken.